WoW Guild Rankings
2008: April (1) | May (3) | June (3) | July (3) | August (3) | September (6) | October (7) | November (1) | December (6)
2018 (1) || 2017 (1) || 2016 (8) || 2015 (23) || 2014 (9) || 2013 (6) || 2012 (11) || 2011 (25) || 2010 (20) || 2009 (29) 
December
Nasszramassz, vagy amit akartok
2008.12.16

A bűzhödt folyosókon homályos alakok mozogtak. A mocskos falakról víz meg valami lé csöpögött és mindenen ott volt az az undorító nyálka. Mint egy nagy és nyálkás végbél... a szag sem volt jobb.

- Figye'jjetek... Balra kettő, fönn a sarokban épp csak láccik a harmadik, ott lenn a hordó mögött meg van mégegy... Ha ezen átjutunk, mindenki kap egy sört.
- Főnök... főnök... ööö...
- Mivammá megin'?
- A gnóm lemaradt... már vagy egy órája.
- És?
- Há' arra gondoltam, megvárhatnánk, mer' nála van a feszítővas...

Thaddius, Loatheb, Sapphiron és végül, de főképp Kel'Thuzad is a nyálká- ba harapott, így Naxxramas 10 és 25 fővel is kitakarítva. Gratula a dolgozó lányoknak! :)

Dorel
Eye of Eternity
2008.12.10

Míg Naxxramasban Mikulásbulit tartott a Klán, egy tízfős különítményünk Malygost varázsolta el különféle In Aeternumos trükkökkel, bár valószí- nűleg ehhez hozzájárult Mr. Craw elgondolkodtató mondata, mielőtt Northrendre tette a lábát: „Most én odamegyek, de ha valakit ott találok..."

Dorel
The Obsidian Sanctum
2008.12.09

Sárkányvérre áhítottunk, Sartharionnak 25 fősben is elkentük a száját easy mode-ban :D Legközelebb majd keményítünk egy kicsit...

Utána ismét Naxxramas 25 és két szép kill, Grobbulus és Gluth down.

Törpica
Mikulásbuli Naxxramasban
2008.12.07

A télapó idén csoki helyett néhány új FBK-t rakott a csizmánkba, Heroic Naxxramasban két bosst (ami igazából 5) is elnáspángoltunk virgáccsal :)

Először is a Four Horseman-t büntettük meg, majd Patchwerk dagadt hasán doboltuk el a Télapó ittvan című örökzöld ritmusát :)

Törpica
Nyomul a banda
2008.12.05

Megint közelebb kerültünk Kel'Thuzadhoz egy bossal, kisebb nehézségek árán ugyan, de Gothik the Harvesterrel is leszámoltunk még az este :)


Törpica
Heroic Naxxramas
2008.12.04

Miután a 10 fős részlegen elvettük Kel'Thuzad kedvét a mókázástól, Heroic módban is ellátogattunk a régi-új zigguratba.

Első próbálkozásra 4 bossig juttottunk, Spider Wing-en Anub'Rekhan, Grand Widow Faerlina és Maexxna is 1 heti álomra szenderült, míg a DK oldalon Instructor Razuvious nem köszönte meg látogatásunkat.

Törpica
November
Hidegbe csavarodott...
2008.11.21

Kissé téliesítettük az oldalt, hogy jobban közelítsünk a hó-sí-forraltbor-Ötzi kultúrkörhöz, hiszen már Mr. Craw is elhagyta őszi haciendáját, és eddig tisztázatlan okokból Dünamittal és Koksszal a kopár és fogcsikorgatóan hideg Northrend felé vette az irányt. A fenti képről ugyan hiányzik Koksz - úgy hallottuk, problémák akadtak az odaúton...

Hamarosan kiderül minden, addig mindenkinek jó szintezést, nemalvást, karikás szemeket és sodrófával közelítő asszonyokat ;)


Dorel
October
Dupláztunk Sunwellben is!
2008.10.28

Második Sunwell Plateau-n tett látogatásunk alkalmával, nem kis kűzdelmek árán segítettünk legyőzni Kalecgos belső démonát. Korábbi tapasztalatok alapján a városok "megidézése" raidek közben elég jól szokott menni, most némiképp nehezebb dolgunk volt :D


Viszont ezek után rettentő haraggal büntettük meg Brutallust. Jókedvünket Felmyst, nem éppen baráti vendégszeretete lohasztotta csak, no de hát nem vagyunk mi tömeggyilkosok, hogy mindenkit elpusztítsunk már az első héten...


Törpica
Tempest Keep clear
2008.10.27

Elérkezettnek láttuk az időt, hogy az örök hanyagolttal, Kaelthas Sunstriderrel is leszámoljunk. Ezzel a killel az old Burning Crusade minden bossán keresztülgyalogoltunk :D Reszkess Sunwell Plateau! Reszkess Kil'jaden! Jön az In Aeternum :D


Törpica
Archimonde is fübe harap
2008.10.24

Az este felbőszült seregünket már Archimonde, becenevén kArcsi sem bírta távol tartani az első T6 fejfedők viselésétől. Első ízben Whisperwind árulásától tartva megrettentünk, ugyanis könnyei nem csökkentették kamikaze módjára repkedő klántagjaink becsapódási sebeségét, de később rájöttünk, hogy a használati utasítás mellőzése volt a hiba fő oka :D


Törpica
Mr. Craw kontra Illidan
2008.10.21

Illidan halott. A tény önmagában is megrázta a lakott világot, de eltörpül a tény mellett: ez kizárólag Mr. Crawnak köszönhető, aki humánpolitikai asszisztensét, Dünamitot állította rá a problémakörre, mely Illidan becsmérlő elszólásával kezdődött. A kép alatt olvasható a legújabb interjú Mr. Craw-val, a képre kattintva letölthetitek a legújabb Szent Orália Hetente Ötször magazin kivonatát pdf formátumban (3 magazin oldal), vagy jpg-ben (címlap, interjú).

Amanda Nővér Mr. Craw...
Mr. Craw Igen? Kérdés van? Mi?
Amanda Nővér Hogy van, hogy érzi magát most, amikor a fiai beteljesítették a terveit?
Mr. Craw NEM! Rossz! Nincs kérdés... sose vót! Illidan beszót’ ...lezúztuk, ennyi. Sose vót kérdés, csak te itten szítod a hángulátot azza a fitos kis alakocskáddal, meg feltöltött szájacskáddal, nem kéne ennyit kérdezni azzokkal a puhácska ajkacskákkal, szóóóóval... Megyünk tovább! Most rendeltem meleg kabátot mindenkinek, meg jóóó sok termoszt. Bezony. Ja igen, Dünamit pihen. Nem mintha elfáradt volna, mertugye mibe? Egy felszarvazott tündérke mutáns nem sokat vett el az energijááibó’. Nemám.
Amanda Nővér Dünamit ezek szerint visszatért?
Mr. Craw És mindez miért? Ne kérdezzé közbe beeeee, jóóó?! Nna, vissza... és MIÉRT?! Na? Egyet találhatsz, a válasz C-vel kezdődik és RAW a vége. NA?! Mondd ki! Gyerünk, ne félj! Mekkukúútá’? Most beszélhetsz!
Amanda Nővér Mr. Craw...
Mr. Craw Igen! Ez a válasz: CRAW PAPA elintézte. Mera szarvezés, a fizikai és pszichikai tréningek, a modern egyedülálló módszerek és Dünamit... igen, többet nem mondhatok el merazmá’ titkos recept. A CRAW módszer. Ennyi. Mégvalami? (odahajol Amanda Nővérhez) Elírtad aranyom, az nem szarvezés, hanem szervezés.
Amanda Nővér Ennyit szerettem volna tudni, kedves Mr. Craw.
Mr. Craw És ne kérdezd meg hol van Koksz, jó? Értve vagyok?
Amanda Nővér Jó... ööö... történt valami Koksszal netán? Az olvasóim bizonyára nagyon kíváncsiak lennének, ha kiderülne, hogy történt vele valami.
Mr. Craw Dünamit! Igen, tápászkoggyá’ ide oszt’ kísérd ki a hőgyet okossan. Csókolom a közit, drága Amanda... (morogva) Má’ megin’ sokat kérdez...

Dorel
Illidan Stormrage
2008.10.20

Örömmel jelenthetem, hogy kioltottuk Illidan Stormrage életét is, ezzel Black Temple összes Boss-ától búcsút vettünk. Sajnos korábbi igyekezetünk ellenére sem sikerült megölni őt a kiegészítő előtt, kevés volt az idő, így a Nerf után, már nem volt igazán kihívás a fight, de ettől még örömünk majdnem felhőtlen :)


Törpica
A tanács berekesztve!
2008.10.06

Hétfő este tőlünk már megszokott agresszivitással felfegyverkezve a tanács életére törtünk. A megszakítók, a healerek, a tankok és a DPS közös munkája eredményeként mindannyian elhaláloztak. Illidari Council down. We are prepared!


Törpica
September
Mother Shahraz lepihent
2008.09.30

Mother Shahraz, a híres madam és volt kurtizán tegnap este végleg elfeküdt a díványon. Az utolsó hanyattfekvésről Mr. Craw-t kérdeztük.

Amanda Nővér Mr. Craw, értesüléseim szerint Mother Shahraz tegnap este jobblétre szenderült.
Mr. Craw Ahh, drága Amarillácska, vagy mi, pillanat, a toalettem rendbe-vágom... jajj... így korán reggel rámtör... jajj, pillanat... Koksz! A büdös francba, hogy engedted be? Mondtam, hogy míg meg nem vót a toalettem, addig...
Koksz Hö?! Budi? Jaaaaaaaa?
Mr. Craw Ehh, mindegy... Ööööö, Ampullina hol is mi is? Ja? Hogy a Sahraz mami? Vagy mi?
Amanda Nővér Igen...
Mr. Craw Mi igen?! Korán reggee ne rébuszoljá' itt nekem!
Amanda Nővér Igen, Mother Shahraz haláláról érdeklődöm.
Mr. Craw Meghalt? ÓÓóóóó szeggény. Mélyen lesujt... mélyen lesujtott megint úgy tűnik a kis csapatunk, ugye Koksz? Höhö... szóval igen, a hír igaz.
Amanda Nővér Mr. Craw, köszönöm, hogy fogadott így reggel...
Mr. Craw Vááááááájjááá' mááán, ha így felzaklattál hajnalba' már Aman- dácska! Elmondanák még valamicskét...
Amanda Nővér Igen?
Mr. Craw Szóval hogy a Craw Kommünik... köhm, azaz Kommunikésön Limitid Korp. Inc. kampányi eredményességét pompásan példálózza ez a tragikus esmény is, és naggyon büszke vagyok a CSAPAT-ra, hogy a múltkori kis fiaskó után azzal a sokarcbajnok vízfejjel, értettek a motivációs fenyeg... khmm, üzenetbő', s büszkék vagyunk Kokszra is, hogy a szip... pisz... pszihikés feekészítése íly eredményes lett... És itt emeld ki a cikkbe drágám a nevemet. 700-as betűméret, dagi betű, satöbbi satöbbi... értem?
Amanda Nővér Ez csak természetes, Mr. Craw!
Mr. Craw Nna, akkó ha értem drágám, akkor befejezném végre a toalet-tem... Orál-voár kisasszony... Koksz, pappííííír vazzeeeee!!!

Dorel
A gonosz három arca
2008.09.23

Megerősített információk szerint Reliquiary of Souls, alias RoS mind a 3 arcát összecsapkodták éjfél környékén. Szemtanúk elmondása alapján az In Aeternum klán felbőszült tagjai hagyták helyben, miután többszöri felszólítás ellenére sem akarta tovább engedni őket az Illidan Stormrage-hez vezető úton.

Az esetről fényképes bizonyíték is készült, íme:


Törpica
Hivatalos kiszivárgás
2008.09.18

A kiszivárgott híreknek ismét Amanda Nővér, a Szent Orália Hetente Ötször napilap riportere járt utána. Ingame manágerünk az őszi haciendáján fogadta a bájos hölgyet.

Amanda Nővér Mr. Craw, igaz-e a hír miszerint a filmiparba is beszállt?
Mr. Craw A mibe aranyoskám? Egyem a husod.
Amanda Nővér Hát a filmiparba... Hollywood, ilyesmi...
Mr. Craw Várjá', minnyá válaszolok, csak előtte én kérdezném, hogy te nem szállsz'-é be a filmiparomba be, he?
Amanda Nővér Hová is?
Mr. Craw A legújabb filmem olvasópróbájára... filozófikás meg asztoró-lógikás mű, hogy a világ eevan kurvúva, már a kezdetektő’: a nagy Gang-Bang lesz a címe! He? Te lennél a Fekete Lyuk, béjbi.
Amanda Nővér Ööö... Mr. Craw, olvasóimat az érdekli most leginkább, hogy ön valóban beszállt a filmiparba és egy új film producere?
Mr. Craw Há' most mondom Kisanyám! Nem kéne-e odafigye’ni? He?! Khm, no, na ne pityeregj má’ itt nekem, inkább eszkúzilom magam a olvasók előtt, bogaram, szóval csipázzad mit mondok és akkor hamarabb jutunk el oda. Tudod. Kissé feszült vagyok Dünamit miatt. Nála volt az arany napórám, a Trollex, oszt nem szeretném, ha elhagyná aza balf… mamlasz.
Amanda Nővér Lehet valamit tudni erről a készülő filmről?
Mr. Craw Kettő is van, melyik érdekel, a Gang-Bang vagyaza másik... aza eposzos. Tudom, hogy az első, ehhe, de inkább a eposzról kérdezzé’ engem.
Amanda Nővér Ha az informátoraim nem hazudtak, Baljós Árnyak címmel jelenik majd meg…
Mr. Craw Hát bájjós lesz az tuttti, bájjós szereplők, Dünamit, meg Koksz, meg még, oszt' bájjós hangokkal lesz tele a bájjós sztóri. És bájjósan is sötét lesz, mint a lelked, Aranyom, főleg a ma este után, szóval igen, a hír igaz. És bájjósan lassan készül, ezért is gondó’tuk a srácokkal, hogy jó lesz ez a cím.
Amanda Nővér Elárulná, miről szól majd a mozi, vagy titok?
Mr. Craw Az életről majd, kedves, arról ami itt bajjósan történik körülöttünk, persze burkoltan, nehogy valaki magára ismerjen. Pl. a Gonosz neve D. Illian lesz, aztán lesz benne egy bájjós karakter, a Grün A. Mit... de többet nem árulhatok el. Meg se próbáld, mondom: nem árulhatok el többet.
Amanada Nővér De én azt hallottam...
Mr. Craw Koksz! A nővér távozni készül... Csókolom a közit, Amanda drága, este várom akkor a par... a szop… azorg… izénamá, a óvasó-próbára!


Dorel
Wrath of the Lich King
2008.09.17

Már alíg két hónap van hátra a kiegészítő megjelenéséig!

Egyesek őrülten keresik a pre-order lehetőségeket hazánkban, mások nem bízták a véletlenre és külföldi rokonaik nevére meg is rendelték már :D Egy biztos: alig bírunk magunkkal, mégsem tehetjük le a véres kardot pihenni...

Akármi is történjen, az In Aeternum klánnak még beváltatlan ígéretei vannak erre a két hónapra. Nem titok, hogy fő célunk Illidan Stormrage és Archimond lemészárlása a Wrath of the Lich King megjelenése előtt, ezért maximális erőbedobással koncentrálunk, hogy a következő két hónap elteltével mind a két fényképet prezentáljuk ebben a blogban, ezzel belépve a T6 contentet befejezők szűk körébe.


Törpica
In Aeternum Reloaded
2008.09.10

A nyár lassan véget ér, és Illidan még mindig él... Ez alapjában véve is probléma, de az annál inkább (mármint neki), hogy beszólt Mr. Craw-nak... Dünamit úton van, hogy elmagyarázza tettének helytelen voltát, valamint rávilágítson cselekedeteinek erkölcsileg eléggé megkérdőjelezhető voltára.

Dünamit barátunk tehát előkészíti nekünk az utat, mi meg odamegyünk lootolni... ez a terv. Ehhez azonban kissé föl kell frissítenünk, újra kell töltenünk a legénységet, ezért újra megnyitjuk kapuinkat a jelentkezők előtt. Főképp várjuk jelentkezésed, ha:

  • szeretnéd leölni Illidant még a kiegészítő előtt
  • nem ijedsz meg a kihívásoktól
  • betöltötted a 18-at és/vagy aktívan szeretnél raidelni
  • hosszú távra tervezel egy jó hangulatú bandában

A tagfelvétel rovatban olvashatsz bővebben a felvételi követelményekről. Hajrá! Töltődj a Rencerbe! Jelentkezz!

Dorel
Teron Gorefiend elhunyt
2008.09.02

Amanda Nővér, a Szent Orália Rendház oknyomozó riportere ismét Mr. Craw-t faggatta Teron Gorefiend halálának körülményeiről. Ingame maná- gerünk nyárvégi villájában fogadta a riportert.

Amanda Nővér Drága Mr...
Mr. Craw Kérdezzé' nyugottan. Bár, ahogy emlékszek, te mindig nyugot- tan kérdezté'... be. Nna, nyomassad bébi, ma jó kedvem van.
Amanda Nővér Kedves Mr. Craw, az olvasóimat különösen érdekli Teron Gorefiend, a Halállovag gyors halála.
Mr. Craw Aha, szaa nem én érdeklem őket... hiba.
Amanda Nővér ...ööö... kedves Mr. Craw, főleg Ön érdekli őket...
Mr. Craw Ja, az jó, jóvan akkor. Marha jól vagyok, minden stöfe. Frankó a rencer.
Amanda Nővér Van valami kapcsolat Ön és Teron között?
Mr. Craw Semmifélese. Illidan beszót, Dünamit útban arrafelé belefutott ebbe a valakibe, azt ennyi a sztóri.
Amanda Nővér Tehát nem igaz az a hír, hogy Ön és Teron között valamiféle rivalizálás alakult ki az évek folyamán?
Mr. Craw Na, látom megin' jönnek a kérdések. Bátor csaj vagy te, hallod. Há' szerinted rivállisom nekem egy ilyen? He? Most tényleg ki akarsz idegelni? He? Há' nézmámeg azt a csákót, kiccsaj!
Amanda Nővér ...ööö... én nem néztem meg őt...
Mr. Craw Az láccik, bébi. Ha láttad vóna, mint ahogy nem láttad, akkor nem kérdezné' ilyeneket, vazze. De mos' mennyé má' haza, mer' eefárasz- tottá'... Koksz, kísérd ki a hőgyet okossan.


Dorel
August
Ismét tagfelvétel
2008.08.14

Klánunk felvételt hírdet az alábbi kasztokból

  • Tank: Protection Warrior (2), Protection Paladin (1), Feral Druid (2)
  • Ranged DPS: Hunter (1), Warlock (1), Mage (1), Elemental Shaman (1), Boomkin (1), Shadow Priest (2)
  • Healer: Resto Druid (1), Resto shaman (2), Holy Paladin (2)
  • Melee DPS: Enchancement Shaman (1)

Ha úgy érzed, szeretnél egy jó hangulatú társaság tagja lenni, elhivatott vagy és szeretsz raidelni, akkor látogass el tagfelvétel oldalunkra, ahol bővebb információkat találsz!

Vezetőség
Bloodboil
2008.08.06

A forró vérrel dobálódzó ork fajzattal is végeztünk szerda este. A már-már kilátástalannak tűnő utolsó probálkozások után tulajdonképpen esélye sem volt a túlélésre, pedig a palák még DI-t is osztogattak :)

Gurtogg Bloodboil down


Törpica
SSC Cleared
2008.08.01

Régi ellenfelünkkel, Lady Vashjal is leszámoltunk tegnap este. SSC Full Cleared :)


Törpica
July
NÉhány változás
2008.07.24

A mai naptól néhány változás lépett életbe. Ezek a klánon belüli rangokat, a tagok rangok közötti eloszlását érintik elsősorban. Bővebb infót találtok a fórumon, illetve a mai nappal változtatott klánszabályzatban is.

Törpica
Az Interjuuu
2008.07.23

Oknyomozó riporterünk (Amanda Nővér, a Szent Orália Rendházból) ma
Mr. Craw lakásán járt, hogy kiderítse, mivel is foglalatoskodik online manágerünk így nyáron. Következzék hát a rövid beszélgetés. Rövid, mert Mr. Craw rendkívül elfoglalt ember. Ööö gnóm. Azaz goblin...

Amanda Nővér Kedves Mr...
Mr. Craw Tessék kérdezni! Nyugottan.
Amanda Nővér ...ööö... Szóval. Kedves Mr. Craw, mivel foglalatoskodik így nyáron?
Mr. Craw Nem szeretem, ha bekérdeznek.
Amanda Nővér ...ööö... én csak azt szeretném...
Mr. Craw Kiccsaj... őszinte leszek: nem érdekel, hogy te mit szeretnél. Ide jöttél interjút csinálni. Akkor velem foglalkozzá', jó?
Amanda Nővér A Szent Orália Hetente Ötször olvasói arra kíváncsiak, hogy Ön, Mr. Craw, mivel is foglalatoskodik így nyáron? Ha szabad...
Mr. Craw Szabad. Kérdezzé'.
Amanda Nővér ...ööö...
Mr. Craw Na, látom nem megy ez neked, kiccsaj, segítek: eevagyok. Ezaz. Meg minden.
Amanda Nővér Lehetne kicsit bővebben?
Mr. Craw Az előbb már mon'tam neked, hogy nem szeretem, ha bekér-deznek, nem? Meg ne kifele nézegessé', hanem rám, ha már eccer velem csinálod az interjúdat. Szemkontakt, tudod... De haggyuk a francba, nekem erre nincs időm, hogy még neked is megtaníccsam a szakmádat. Elég nekem a nyarat is elintézni... Még veled is itt nyüglőggyek. Dünamit, kísérd ki a hőgyet okossan.


Dorel
Nyaralunk, vazze...
2008.07.22

Ismét ránk köszöntött a nyári uborkaszezon - nyaralunk, napozunk, fürdőzünk, sörözünk, ülünk kis kocsmákban és isszuk a gyöngyöző hideg söröket és sörözünk, habos sört kortyolgatunk a nagy melegben, korsószám, na meg sörözgetünk a cimborákkal; a megrögzöttek ilyenkor is boroznak, cö... nézd már, hülye ez? hetven fok, azt' tolja a rizlinget? Naná, Szabikám, rizling ez, kellemes hűvös, ezzel még a fröccs se ciki, mer' legalizáltuk a minőséget, úgyhogy gargalájzin', mer' Hyjalban se megy most annyira a gargolájzin' ebbe a hurrva melegbe'. Haver. Szóljá' má' a gyerekre, hogy a dömpert ne tolja át má' a nyanyán már másodszor, mer' hazamegyünk, azt még vattacukor se lesz. 550 egy cső főttkukorica?! Asssztaleborult, ennyiér' én is ültetek vazze a kertbe' hátul. Jó'van Tibikém ültessé', de nézmá közbe a Szandra megin' belemászott a pocsolyába, nem te fürdeted, az kényelmes ja, inni a hülye sörödet a hülye haverjaiddal míg én megszakadok a 3 gyerekkel. Nyaralás vazze, az.


Dorel
June
Mount Hyjal - A negyedik siker!
2008.06.26

Hétfőn ismét arattunk, Azgalor is megharapta Mount Hyjal füvét! Archimond napjai is meg vannak számlálva!


Törpica
És megint egy dupla!
2008.06.15

Egy kellemes Szombati sörözgetős estén, néhány kollégával összeszerveződve Hex Lord életére törtünk. Ezen felbuzdulva Zul'jin-t sem hagyhattuk élni tovább!


Törpica
May
Kőpor hullott Chestemre
2008.05.27

Megint tartottunk BT napot, a tegnapi nagy örömre való tekintettel kis szerencsétlenkedés után Supremus is összeesett.


Törpica
High Warlord Naj'entus
2008.05.26

Első szárnypróbálgatásunk Black Temple-ben sikerrel zárult...Naj'entus down! :)


Törpica
So Long Anetheron!
2008.05.20

Hyjalban ismét sikerrel jártunk, kis szárnypróbálgatások után Anetheront is kivégeztük!


Törpica
April
Al'ar Down!
2008.04.29

Tegnap TK-ban a sárgarigót is likvidáltuk :) A klán ismét nagy revansot vett!


Törpica