WoW Guild Rankings
2009: January (1) | February (2) | March (1) | April (8) | May (4) | June (3) | August (2) | September (3) | November (2) | December (3)
2018 (1) || 2017 (1) || 2016 (8) || 2015 (23) || 2014 (9) || 2013 (6) || 2012 (11) || 2011 (25) || 2010 (20) || 2008 (33) 
December
Faction Champions HC
2009.12.31

Hétfő. Este. Megint nincs hova menni, ICC-ben mindenki halott. Hát akkor csapjuk szét ToC-t, hátha hullik aminek hullnia kell. Nincs is gáz, jó gyorsan bedaráljuk.

- Hát akkor mit?

- Talán menjünk HC-ba?

Bár okádnia kell már mindenkinek a gondolattól is, de nehogy éjfél előtt feküdjünk le valahogy. Szépen levágjuk NB-t és az öreg démont és meg is érkeztünk a keresztünkhöz. FC Hard módban már elég finom móka.

- Na srácok akkor csapjunk szét közöttük. - mondom felbátorodva

Azért az gyorsan kiderült, hogy nem lesz ilyen egyszerű. Nyomatunk egy kis taktikázást, egy kis anyázással fűszerezve :) és simán, röpke 20 perc alatt széjjel is csapjuk az arcukat.

Legyen ez az év utolsó postja, hasonló jó raideket kívánok mindenkinek a jövő évben is. BUÉK!


Törpica
The Lower Spire cleared
2009.12.16

Vasárnap simán agyonvertük Lady Deathwhisper-t pillanatok alatt, utána pedig sikeresen kalózkodtunk a Gunship Battle-n (erről sajnos Screenshot nem készült).


Saurfanggal adódtak gondok, ugyanis az istennek nem akart meghalni, mint kiderült Discipline erősítésre volt szükségünk. Őt az új felállással Hétfőn one-shotoltuk :D


Törpica
Az első lépések
2009.12.10

Hát a szerdai nap nem egészen úgy alakult, ahogy az vártuk. A telített szerverek, aztán a "world server down" kicsit kedvünket szegték ICC-től és az egész 3.3-tól. Mentünk ToC-ba mint rendsen. Aztán csütörtökön végre lejutottunk. Kicsit lagos volt, kicsit DC-s volt, de a mienk :D És ennek Lord Marrowgar kevéssé örül

Törpica
November
Long life for demons not allowed
2009.11.16

Töretlenül haladunk előre a 25-fős Trial of the Grand Crusaderben, az NB kill után a második héten leszámoltunk Jaraxxus barátunkkal, kedves démon lánykáival és infernáljaival is végre.

Megint emelem kalapom a jelenlévők előtt!

Törpica
Trial of The Grand Crusader 25
2009.11.03

Az elmúlt hetek szerencsétlen, ugyanakkor sokszor eredményes próbálkozásainak megkoronázására a raidhét utolsó napján az 5. próbálkozásra sikeresen likvidáltuk Gormokot, Acidmawt, Dreadscale-t és Icehowlt is. Northrend Beasts TOC 25 HC down.

Óriási gratula azoknak akik jelen voltak és azoknak is, akik most nem lehettek ott, pedig megérdemelték volna.

Törpica
September
Időutazás
2009.09.29

Nagy élmény volt ismét ellátogatni az öreg sárkányhoz, miután évek óta nem voltunk egymásnak méltó ellenfelek. Az embert elárasztják a régi emlékek, jók és rosszak egyaránt és kicsit visszahozza a vanilla wow hangulatát ebbe az "elprósodott" világba :) A Vasárnap este olyan volt mint egy IRL időutazás...


Törpica
Anub'arak HC 10
2009.09.28

Szép, meleg, őszi péntek este... 10 vitéz legény - ahogy mostanság hétről-hétre lenni szokott - ismét szembenéz a vérengző óriás csótánnyal. A teremben csend honol, Anub'arak a túlsó végén gubbaszt. Talán fél? Érzi a vesztét? Ki tudja. A vitézek mind tapasztaltak már a harcban, sokszor szembenéztek már e gonosszal, de Anub'arak heroic módban nem piskóta. A harc mely kilátástalan botladozásnak tűnt csak néhány hete, kezd formálódni, amit már mindenki megtanult egyszerre rutinná válik és a vitézeknek immár csak néhány kardcsapás, míg a dög feladja a küzdelmet és Execute és IGEEEEEEN!!! Anub'arak örökre - legalábbis a következő resetig mindenképpen - az enyészeté lett.

Gratulálunk a srácoknak a szerver 7. 10 fős Heroic Anub'arak killjéhez.

Törpica
Az első hard mode
2009.09.01

Végre beértek az elmúlt hét küzdelmes pillanatainak gyümölcsei és egy este alatt 3 újabb achievmenttel gazdagítottuk a táblát :) Ebből mindenképp kiemelkedő az első hard módos öcsink

amihez különösképp gratulálunk minden résztvevőnek, továbbá sikeresen teljesítettük a

és a

öcsiket is, ezzel véglegesen elűzve a nyári vakációt.

Törpica
August
A val'kyrok meg a lovagolás, nyilazás
2009.08.28

Wágner Richárd jól kiengedte anno a szellemet a palackból... olyannyira, hogy azóta az egész világban, sőt, multiverzumban mindenfelé mindenféle valkűrök lovagolnak - az ember csak kapkodja a fejét, ahogy az ősanyai mellek ide-oda rugóznak. Némileg rontja az összhatást az a tény, hogy sosem úgy közelednek felénk, ahogy azt mi megfáradt férfiemberek szeretnénk. Nem hat a ráolvasás és bűvige sem, úgyhogy senki ne próbálkozzon a "Bück dich, noch einmal!" szakkifejezésekkel, mert nem a valkűr lesz az, aki behajol... A némberek most ott lőttek mellé, hogy nem számoltak a Mr. Craw trenírozta és Dünamit biztosította csapatunk elszántságával és lendületével, így azóta megfektetett állapotban vannak megtalálhatók, hogy a hírt egy jó nagy magyartalansággal, frappánsan be is fejezzem :)

Dorel
Az első komoly megmérettetés
2009.08.13

Elérkezett a nap, amikoris örömmel jelenthetem be, hogy Yogg-Saron, ismertebb nevép "Csáp Norris" a tegnapi este folyamán eltávozott az élők sorából. Történt ez majdnem napra pontosan 2 hónappal azután, hogy diadalmaskodtunk General Vezaxx fölött, közben volt nyári szünet, toborzás és miegyéb. Ráadásként utánna Ignisnek is odvágtunk kevesebb mint 4 perc alatt :) Gratulálok mindenkinek!

Törpica
June
Mr Craw interview
2009.06.12

A Szent Orália Hetente Ötször magazin bájos riporternője végre szóra bírta ingame manágerünket, Mr. Craw-t, aki tavaszi haciendáján fogadta Amanda Nővért és hosszasan elcsevegett vele az élet dolgairól, terveiről. Még arra is fény derül, lesz-e (a hölgy olvasók nagy örömére avagy bánatára) félmeztelen Dünamit poszter vagy sem. A képre kattintva letölthető a magazin aktuális számában megjelent interjú, pdf formátumban.

Ide kattintva a régebbi szám is letölthető, ugyancsak pdf formátumban.

Dorel
The Descent Heroic Part 1
2009.06.11

Yogg-Saron börtönének őrizője felett is győzedelmeskedtünk végre Vasárnap, sőt még Sarah-t is lesmároltuk páran :)

Törpica
Tagfelvétel, Toborzás!
2009.06.05

TAGFELVÉTEL

A tavasz lassan elmúlik, újra itt a nyár, az In Aeternum továbbra is új tagokra vár.

Ha célod aktívan (hetente 3-4 alkalommal) raidelni, úgy gondolod, hogy egy jó hangulatú, progress centrikus közösségben a helyed és minden vágyad General Vezaxx majd Yogg-Saron hulláján örömtáncot lejteni. Legyél akár DPS, akár Healer, vagy Tank...

SZÍVD FÖL MAGAD! JELENTKEZZ!!!

Törpica
May
10-es és 25-ös sikerstory a hétvégén
2009.05.25

Vasárnap este végre felkötöttük a gatyát, a szoknyát, no meg a köntöst és sikeresen csaptuk szét Mimiron gépszörnyét. Ezzel a killel a 4. Keepertől is búcsút vettünk, irány Vezax!

Egy nappal korábban klánunk kis különítménye néhány segítő baráttal felvértezve 10 fősben kitakarította Ulduart. Nagy gratula mind a két csapatnak.

Törpica
Csak keményen!
2009.05.08

A 10ig tartó heroic laggfest alkalmával úgy felhúztuk magunkat Auriaya-n és Freya-n, hogy kénytelenek voltunk - amolyan levezetésként - Thorimot is lerugdosni a magaslesről. Thorim down és még Razorscale-n is csináltunk egy öcsit :D

Törpica
Freya a keménylány
2009.05.05

Végülis megnéztük "honnan nő ki a lába" :), legalábbis a ládájába jól beletúrtunk. HC Freya Down.

Törpica
Tripláztunk HC Ulduarban
2009.05.01

A szerda este sikerekben gazdagon alakult. A reset után megöltünk mindenkit akit eddig ráadásként Ignist, Auriayat és az Iron Councilt is levágtuk.

Törpica
April
Hodir Heroic
2009.04.28

Hát Hodir papával voltak bajok, mivel az istennek sem akart meghalni valamiért. Volt itt vesztegetés, ijesztegetés, aztán végül a nyers erő győzött megint

Törpica
Tavaszi beporzás - Egy Arc, egy Géniusz
2009.04.27

Ki áll a kontinenst, sőt, Azerothot, sőt, az Ismert Univerzumot (valójában az Egész Ismert Univerzumot, Ameddig A Szem Ellát És Még Azon Is Kettővel Túl) megrengető és mindenütt aranyhiányt okozó kitermelés mögött? Hát persze, hogy ingame manágerünk, Mr. Craw.

Mr. Craw, Dünamit (és Koksz). Ezek a nevek mindenütt félelemmel vegyes tisztelettel vegyes rettegést váltanak ki azokban, akik már kapcsolatba kerültek a Céggel, és azokban is, akik csak ezután fognak. Mr. Craw mindig eléri a célját. Mindig. Parancsa... ööö... nyomatékos kérése most az volt, hogy takarítsuk ki neki Ulduart, hogy be tudják pakolni a cuccot valahová, az a sok fölösleges lakó meg nem kell oda. Jótevőnk kérésére nem mondhatunk nemet...

Ehhez viszont pár raider tagot szívesen látnánk még, holy vagy disc pap, resto druida és macitank személyében. Ha ezek egyike vagy, szeretsz jó hangulatban progresszelni és szeretsz a sikerért megdolgozni, kattints IDE a jelentkezéshez.

SZÍVD FÖL MAGAD! JELENTKEZZ!

Dorel
Kologarn is a beporzás áldozata lett
2009.04.24

Dünamit hathatós közreműködése és seregünk eltökélt probálkozásai meghozták gyümölcsüket. Hidat építettünk Kologarnból a szakadék felett :)

Törpica
Tavaszi beporzás - Dünamit újra a páston!
2009.04.24

Az az igazság, hogy Dünamit már ott van. Koksz nélkül persze, mert Koksz gyengélkedik egy nemrégi baráti kártyapartin történt kedélyes vita, majd az azt követő békülős ölelkezés után. Dünamit viszont meghajtotta a drenáj lányokat a bányában rendesen, készül a cucc, rotyog az edény, megérkeztek a Silithusból importált arany szívószálak is - minden a terv szerint halad.

Kologarnt lecsapták a fijjug, mint a taknyot (nyilván ebben az is benne volt, hogy Dünamit előző este kicsit elbeszélgetett vele, és a raiden többen szóltak, hogy "nézmá, ez nem húzza a lábát kicsit?". De.

Viszont, a lényeg a lényeg: ha holy vagy disc pap vagy, netán resto druida, sőtpláne macitank, akkor katt IDE a jelentkezéshez. Ha a fölső képre kattansz, akkor egy nagyobb képet láthatsz, de ott nem tudsz jelentkezni :P

SZÍVD FÖL MAGAD! JELENTKEZZ!

Dorel
Tavaszi beporzás - tagtoborzás!
2009.04.23

Itt a tavasz, rügyeznek a fák és a lányok, madárcsicsergés és hímpor száll a levegőben - egyszóval fölkavaródott a természet. Megjött Ulduar is, vége a tétlen napoknak, ideje kissé fölpörögni, kimászni a két drenáj csaj mellől az ágyból és fölcsatolni a fegyverövet. Mr. Craw, aki természetesen ennek a témának is az ütőerén tartja az ujját (meg főleg a drenáj csajokon), új bizniszbe fogott és ennek gyümölcsét, a harci port klánunk rendelkezésére bocsátotta korlátlan mennyiségben. Titkos recept, valami köze van az aranyhoz, meg szűzlányok dolgos kezéhez, és orron át kell fölszívni... de erről majd ő maga mesél egy új, exkluzív interjúban Amanda Nővérnek. Viszont, most, hogy nekiestünk Ulduarnak, szükségünk lenne pár hozzánk hasonló arcra, gondolok itt főleg híler és disc papokra, resto druidákra és egy macitankra, akik eléggé elvetemültek lennének velünk partizni (drenáj csajok és lovaglóostor biztosítva), akik bírják a cuccot és tolják az ipart! Nem mellesleg progresszt akarnak Ulduar kies folyosóin. Ergo beindul a tagtoborzásunk ismét. SZÍVD FÖL MAGAD! JELENTKEZZ!

Dorel
Nem tornázik többé senki Ulduarban
2009.04.21

Fáradhatatlan seregünk térdei előtt hever immár XT-002 Deconstructor is, bár az FBK-t már 1 nappal korábban kiérdemeltük, az istenek másképp akarták.

Törpica
Razorscale down
2009.04.17

The Siege of Ulduar második bossa fölött is heroikus kűzdelemben győzedelmeskedtünk. Razorscale már a múlté.

Törpica
Flame Leviathan Heroic
2009.04.16

Hosszú-hosszú várakozás után végre megérkezett a 3.1, vele Ulduar is. Arathor lakói Ulduar kapuját úgy rohanták meg, mint honfitársaink a szokták az újonnan nyíló műszaki áruházakat, ezért előszőr Wintergrasp felé vettük az irányt, ahol fájó búcsút vettünk Emalon the Storm Watchertől Heroic módban, később Normal módban is. Ám, hogy ne teljen unalmasan az este a korai rohamok lecsengése után visszatértünk és Flame Leviathant is alkatrészekre bontottuk...

Törpica
March
S3D 10
2009.03.18

Ikozaéderekből álló csoportunk ismét a jó öreg sárkányba mártotta fullánkját, és míg mindenki az előző képzavaron töpreng, addig nagy gratuláció minden résztvevőnek, és a kék puffancsnak is :)

Dorel
February
3D
2009.02.19

Szemfüles inkvizítoraink véletlenül elkaptak egy mobil beszélgetést Mr. Craw és Koksz között (nem, ismétlem: NEM hallgatják le manágerünket, mert nincs engedélyük hozzá, ők meg nem olyanok, hogy anélkül...), a töredéket idézem: "...figyejjé, akkor most levertétek? Mondtam hogy verjétek le a veséjét is mer' lóg egy csomó lével, vagy akkor most mivan?! - Leve'tük, ahogy ké'te, Dünamit még meg is 'ugdosta kicsit me' valamit visszaszót, meg ott nyüzsgött a há'om csicskája, oszt asztis leve'tük. Dünamit meg azokat is meg'ugdosta..."

Gratulálunk minden résztvevőnek a killhez! :)


Dorel
Megkésve bár, de törve nem
2009.02.02

Tartoztunk egy képpel az ördögnek... a Malygos-kill képpel, ami sajnálatos módon fönnakadt az Inkvizíció sűrű hálóján, ugyanis gyanús port és lilás derengést vélt fölfedezni rajta S. Inkvizítor Testvér. Hetekig tartó vizsgálat és elemzés után szent litániákkal megtisztítottuk, így teljesen ártalmatlan, bátran rá lehet kattintani a nagyobb élvezet kedvéért. Így - majd egy hónap múlva is - élvezhető és friss színekben pompázik.


Dorel
January
új év, régi sárkány
2009.01.04

A bejglitől és halászlétől elnyűtt seregünk még az új év eljövetele előtt leszámolt Sartharionnal és párhuzamosan két társával Tenebronnal és Vesperonnal, akik aljas módon hátulról nekünkesve védték főnökük küzdelmét maroknyi csapatunk ellen.

A nagy boldogságban fürödve egy új esztendő köszönt ránk, reméljük mégtöbb sikert és örömöt hozva a klán és minden tagja számára. Sok kitartást nekik a még előttünk álló Malygos harchoz és a várva várt Ulduarhoz is.


Törpica