WoW Guild Rankings
2011: January (5) | February (2) | March (2) | April (1) | May (2) | June (1) | July (3) | August (2) | October (1) | November (2) | December (4)
2018 (1) || 2017 (1) || 2016 (8) || 2015 (23) || 2014 (9) || 2013 (6) || 2012 (11) || 2010 (20) || 2009 (29) || 2008 (33) 
December
Vége a bolondozásnak
2011.12.22

Karácsonyi akciós szépségipari kinálatunkból válagatot D. Dezső talajmérnök úr is. Elsőre üdítő, lazító hátmasszázsban kényeztette a kiccserkészcsapat. Kigyúrtuk a beált lemezeket, megpuhítottuk a feszes izmokat.

Második terápiás kezelésünk végleg lenyugtatta T. vásárlónk kedélyeit. Manukűr és pedikűr aranydiplomás szakértőink kicicomázták a sok förldmunkától sáros, koszos és retkes körmöket. Kezeléseink után nyugottan lehúzhatta magát Azeroth lefolyóján, és táncra perdülhetett Tharazane nénivel.


Drusylla
Még nem végeztünk...
2011.12.15

Második adag trófea mutogatás Dragon Soulból.
(nem, most meg sem próbálok mókás lenni. mert csak, kishajó.)

Hagara

Ultraxion

Warlord Blackhorn


Drusylla
Első hét termése
2011.12.14

Rossz szokásomhoz híven megint eltökörésztem a posztolást. Kapom is érte a beutalót Pamelához.
A lényeg viszont, hogy húzzuk a progressz igát Dragon Soulban is. Első heti termés alant látható

Morchok

Warlord Zon'ozz

Yor'sahj the Unlseeping


Drusylla
Az első és nem az egyetlen
2011.12.13

Tapsvihar, őrjöngés, nedves sikításokat hallató tinilányok!

Mr. Craw áldásával, illetve Dünamit és Koksz "motivációjának" köszönhetően Raistlinka fényzheti immáron a cer... botját. Nem is akárminlyen botot, szép narancssárgát. Gratulálunk neki, és persze a kiccserkészcsapatnak, aki vért és verítéket nem kímélve előásta a rudat Firelands mélyéről. Immáron, nálunk is meglett végre ez első sárkánybot nagy nehezen.

(click a nagyobb, csodálatosabb képért)

Természetesen, ha már az összerakásban segítettünk, akkor közös erővel fel is cicomáztuk a drágát.


Drusylla
November
Láttál e már...
2011.11.17

... karón varjút? Mi igen. Nem épp varjú, meg nem épp karó, de meg volt halva az biztos. Megfektette a kiccserkészcsapat a grillcsirkét heroikus módozatban is.
(persze mikor nem vagyok ott? mikor??? ehh...)

Még adósak voltunk egy HC killel a 10 fős időszakunkból, amit nem tapostunk el 25-ben is. Íme vala, a faölelgető piromán (hm, asszem ez kicsit paradox volt nem?) is elhalálozott még ebben a resetben.


Drusylla
Ismét erőnk teljében
2011.11.14

Megint HC killek... Jahogy ezek már voltak? Nono! Nyissad csak megfele nagyba a fotókat! Nah ugye, hogy ugye.
Immáron 25-re visszahízott válogatott kiccserkész szépszállegény(lány) alakulat megőte, amit bekellet. Mert már meg volt az őve, csak nem így. De most így is megvan.

Shannox 25

Lord Rhiolyth 25


Drusylla
October
HC Round One
2011.10.19

Igazat megvallva, ennek a posztnak má' vagy három hete kinn kéne lenni, csak hát... izé... az úgy volt, hogy elvesztek a képet a Twisting Nether-ben, meg marhára eltököltem én is. Deee, hagyjuk ezt!
Nyuggertempó ide vagy oda, azé fogynak a bossok HC-ban is. Elős lendületre három halálozott el. A sorrend így alakul, hogyaszongya:

Shannox

Lord Rhiolyth

Majordomo Staghelm


Drusylla
August
Da ruff, da ruff, da ruff is on fayya
2011.08.22

Igazából minden égett itt, csak a plafon nem, de kellet valami idevágó idézetcím.
Éés már megint eltökörésztem a posztolást. Kb. két hete levágtuk Ragna főtábortűzmestert. Mentségemre legyen szólva Mr. Craw jóvoltából akkora, és annyi ideig tartó győzelmi party volt, hogy sok napig nem tudtam, hogy én vagyok-e az Elemek Nagyasszonya, vagy valami jöttment kókler paladin. Ha szerencsétek van, Ónagyvédelmezőnk jóvoltából láthattok pár partyfotót.
Viszont most, hogy kitisztultam(tunk) őszinte gratulációm a kiccserkészcsapatnak, nagyon megérdemeltük :) (még, ha lávába is kájtoltam a rohadt meteort...)


Drusylla
Szarvassapkás Házmester
2011.08.01

Réges-régen, egy messzi-messzi gala... Izé... Valamikor július derekán (jóvanna elslackeltem a postolást, nah) nagynehezen elértünk Ragna bá haciendájához. Igen ám, de az új házmester, F. Staghelm (kb. 10000), útunkat állta, mondván nem jelentkeztünk be, időpont nélkül biza be nem megyünk. Mr. Craw által személyesen kiállított "beutalónk" ellenben nagyon hamar meggyőzte, hogy jobban tette volna, ha Teldrassilon marad és ölelgeti tovább a fákat.


Drusylla
July
Grillcsirke és a Portás
2011.07.19

Sokan megkerülték az exsárkánymostilyentüzesmadárizé Alysrazort, mee ooooolyaaan nehéééz... Mi viszont megcibáltuk a farktollait rendesen, íly módon belapátolva a negyedik világraszóló, dicső killünket is ebben a raidben.
Egyébként tényleg egy szemét fight.

- Húúú de nagy lángoló tested vaaan! Mit szedsz?
- A FEJEDET LEFELE HALANDÓ!
Aztán igen hamar lebeszéltük kapuőr barátunkat ezirányú rövidtávú terveiről. Mert hát ok, hogy ő nagyobb meg minden, de mi többen vagyunk, meg szebbek is. Laza 3 óra győzködés után Baleroc is megadta megát.


Drusylla
Lord Rhyolith
2011.07.12

A 2. raidhét is hozott némi sikert. Rihana... izé... Lord Rhyolith is megfektetésre került. Bár, hogy őszinte legyen az előzőt szivesebben vezetgettem volna (nem csak a lábánál fogva.) Mindenesetre nagy gratuláció a gittegyletnek, kiváltképp a sofőreinknek. A sörök behűtve, a virágok már az öltözőben vannak.


Drusylla
Aki tűzzel játszik éjjel...
2011.07.05

Szerdai hősies, vérverejtékes és tanulságos trashfarm után csütörtök éccaka csomót kötöttünk a kígyótestű kutyapásztor far... altestére. Igaz nem két szobaporszívó chiwawa-val jött, de kiccsapatunk megmutatta, hogy kutyából mégis csak lehet szalonnát hasítani

*insert Betti a csúnya lány poén here* Úgy is az emberek java része erre asszociál, de mi nem! (nah, jó kicsit).
Miután Szaxont (by Csatan) az örök vadászmezőkre küldtük terelgetni kutyáit, még aznap este rágyújtottuk Beth’Tilac-ra hálóját. Úgy elégett, hogy már a killshot-on sem látszik. De megöltük ám, becs szó!


Drusylla
June
Akiért a harang szól(t)...
2011.06.01

Dünamit: Főnök! Bejöhetünk?
Mr. Craw: Na! Gyere má befele Dünamit! Mivan? Miazhogy "jöhetünk"?
Dünamit: Há én meg a hulla, főnök!
Mr. Craw: Jóvan, jóvan, támasszad le oda, csak a szőnyeget ne vérezze össze, arra ügyejjé! Azt mongyad mivan-e?
Dünamit: Főnök, jelentem, nincsen több problemmatika meg variálás odalenn. Viszont csömbe van minden. Meghóttak sárkányostú.
Mr. Craw: Náccerű, Dünamit, náccerű! A csönd az jó. A csöndet azt szeretem. Mer a zaj viszont nem jó, az hasogassa a idegrenceremet, Dünamit fijam. Tudod. Én humanista vagyok, emberbarát, környezetbarát. Szeretem ha csöndbe van a környezetem, akkor barátok vagyunk, ezér ügyelek erre nagyon. Nna.
Dünamit: Eggen, főnök!
Mr. Craw: Megvettem ezt a villát mer jó a kilátás meg jó a levegő is. Meg a csönd is jó volt amíg volt csönd... asztán idejött mindenféle arc páncélba csörömpölni meg üvöltözni meg kongatni és ez negatívan befolyásolta a kedélyállapotomat. Mer zajt csináltak...
Dünamit: És az nem jó mer az rossz, főnök!
Mr. Craw: Így van Dünamit, tudod te a mivant. Így hogy aggyam majd el ezt a kócerájt ha megunom, he? A csajok is összevissza sikongattak hogy ajwe, dasist sehr schlecht! nekem meg szétesik itt a fejem a visongástól meg rinyálástól meg kalimpálástól!
Dünamit: Hö?
Mr. Craw: Ne törőggyél vele Dünamit ez vyrkulul vót...
Dünamit: Jóvan főnök, mosmá csömbelesz minden ott lenn.
Mr. Craw: És hol van Koksz?
Dünamit: Aszonta, hogy mennyünk maj mingyá jön mer látott aranyfogat meg karórát pár hullán.


Dorel
May
Egy... kettő... három!
2011.05.25

Elit kiscsoportos különítményünk csendben hazavágta az éjjel Betment. Ezzel nemhogy utolértük a 25-ös gárdát, de be is előztünk eggyel! Maloriak hc down. Mindenkinek nagy grat a killhez!


Silvan
Változások
2011.05.07

Az alábbi rövidfilm Mr. Craw engedélyével került a mozikba. Csütörtök óta Azeroth minden mozija játsza. Tessék élvezni...

to Dorel /bow


Törpica
April
Chimaeron HC 25
2011.04.04

Végre második Heroic killünknek is szerét ejtettük. Tegnap este Chimaeron hosszas győzködés után megadta magát. Nem vagyok bátortalan kimondani, hogy ekkora aljas szemétládával régen futottunk össze :) Nagy grat mindenkinek!


Törpica
March
Halfus Wyrmbreaker 25 HC
2011.03.08

Örömmel jelenthetem, hogy bár Tamás napon tamáskodva vonultunk HC Halfus színe elé, gyönyörű killel leptük meg magunkat a nemes nap alkalmából. Gz mindenkinek!


Törpica
Defender of a Shattered World
2011.03.01

A hivatalos tél utolsó napja nagy sikereket hozott kis klánunk számára. Első körben végeztünk 25fős Nefával, így megszereztük a Defender of a Shattered World öcsit is, majd azok kedvéért akik lemaradtak a múltkori Al'Akir killről, levágtuk másodszor is 25ösben. Természetesen a Guild Glory of the Cataclysm Raider öcsit is bezsebeltük. Nagy gratula minden elszánt tagunknak és szerdán már Hc-ban kezdünk, ez biztos :)


Törpica
February
Throne of the Four Winds 25 cleared
2011.02.18

Végülis nem egy, hanem két hetet adtunk az öregnek, de ennyi talán még neki is járt. Azt hiszem mostmár kimondhatom, hogy a normal content talán legnehezebb bossához volt szerencsénk Al'Akir esetében. Örülök, hogy látszott a fejlődés és végül sikert arattunk. Hasonló kitartást Nefához és a HC bossokhoz mindenkinek!


Törpica
Conclave of Wind 25
2011.02.01

Végre Mr. Craw-nak tett ígéretünkhöz híven lejutottunk Throne of the Four Winds-be is. Bár Al'Akir egyelőre nem jelezte elhalálozási szándékát, Anshal, Nezir és Rohash bedobták a türcsit. A Konklávét így beszüntettük 25-ösben is, a vezérnek meg adtunk még 1 hetet :)


Törpica
January
The Bastion of Twilight 25 Normal
2011.01.31

A múlt heti 10-es killen felbátorodva, most 25-ben is megnéztük Chogal papát. Derekas fight, de esélye annyi volt, mint sánta bagolynak az erdőtűzben. Gratulálok mindenkinek, The Bastion of Twilight Normal 25 cleared.


Törpica
Twilight Dream
2011.01.27

Megszületett a második hét gyümölcse is, a Twilight Ascendant Council-t is megfektettük 25-ben. Bár a muri jobb lett volna 4 Blood Elf csajjal, az ember nem válogathat - van akinek még elemental se jut...

Ezután a mentés adta örömöket kihasználva, ninja 10-es különítményünk az éj leple alatt beosont és csúnyán helybenhagyta Cho'gal mindkét fejét. Ezzel koronáztuk a második raidhetet.


Törpica
Az első hét leteltével
2011.01.19

Gyakorlatilag egy boss ölő különítmény tört elő belőlünk, olyan tempóban csapjuk őket, hogy postolni nincs időm, hála Mr. Crawnak. A vasárnapi és hétfői raidnapon újabb négyessel gyarapítottuk a sort, ezzel lassan behozva lemaradásunkat a késői raidszezon indulásért.

Vasárnap The Bastion of Twilight-ban jártunk, ahol Halfus Wyrmbreakert csaptuk meg,

majd a két sárkány derekas harcát is felülmúlva Valiona és Theralion 1 hetes álomba szenderült.

Hétfőn visszatértünk BWD-be, ahol sem Chimaeron nem tudott visszatartani bennünket (bár eleinte azt hittük komolyabb akadályba ütköztünk:) ),

sem a vaksi Atramedes nem bírt hős Silvan dobszólóival :)

Végülis az első hét után örömmel jelenthetem, hogy BWDben Nefarian, Twilightéknál pedig a Council és Cho'gal maradt a normal contentből. Illetve Mr. Craw személyesen keresett fel Dünamit társaságában a minap Booty Bay melleti (tőle kapott) szerény kúriámon, hogy könnyen Vashj'ir sorsára jutok, ha nem mutatunk fel 1-2 Throne of the Four Winds-es bosskillt a közeljövőben. Az új célok így megvannak, remélem mielőbb újabb postokkal rukkolhatok elő a kedves olvasók nagy örömére. Egy dolog azért hiányzik, egy sárkányos bossfight már kellene ebbe a játékba.


Törpica
BWD 25 második nap
2011.01.17

Csütörtökön ismét BWD felé vettük az irányt, átlendültünk a kapun, majd még egyen, aztán odavágtunk egy-két kutyát sétáltató ogrénak, no meg egy sárkánynak, ami jobb elfoglaltság híján a tankokat lökdöste bele a szakadékba. :) Végül egy alkoholista óriásdenevérrel hozott össze minket a sors. Aszondta a neve valami Maloriak, ha jól értettem, de nem volt idő vele sokat dumálni, ugyanis belekötött a tankba. Ekkor úgy megharagudtunk rá, hogy addig ütöttük, míg majd egy hét múlva visszatér. A lootok foscsik voltak, de azért elhoztuk.


Törpica
BWD 25 első nap
2011.01.16

Tegnap este végre belecsaptunk a lecsóba. Eddigi eseménytelennek tűnő hétköznapjainkat újra felborzolják elleneink szünni nem akaró kihívásainak gondolatai. Első körben Blackwing Descent-be látogattunk, ahol előszőr négy eszement robot próbált meg minket likvidálni, utána egy óriási szúnyoglárvával hozott össze minket a rossz szerencse. Férfiasan (esetenként nőiesen) helytálló csapatunk azonban állta a sarat, meg a lávát és fölényes győzelemmel és lootokkal megpakolva tértünk nyugovóra.

Omnitron Defense System és...

Magmaw down.


Törpica