WoW Guild Rankings
2015: January (5) | February (4) | March (2) | April (1) | May (1) | June (2) | July (1) | August (1) | September (3) | October (2) | December (1)
2018 (1) || 2017 (1) || 2016 (8) || 2014 (9) || 2013 (6) || 2012 (11) || 2011 (25) || 2010 (20) || 2009 (29) || 2008 (33) 
December
Mano és a karácsony
2015.12.22

Hát jelentős post elmaradásban vagyunk, összefutott minden. Ugyanakkor töretlen haladunk előre az elénk tárt izgalmas contentben. :)

Időközben elhunyt Tyrant, amiről kép nincs, emlékek vannak, sokkal szebbek mint a normal killről! :) Nemrégiben öreg Mannoroth is megzuhant, így szabadidőnkben Karcsit próbálgatjuk, ő persze még állja a sarat!

Az ünnepek és a mégvidámabb új esztendő küszöbén, köszönöm a klántársak kitartását és elhivatottságát, akik egész szezonban kitartottak velünk, valamint kívánok nekik és minden látogatónknak, leendő tagunknak sikeres és Legion-ban gazdag 2016-ot kívánni!


Chleo
October
A 10-es utas a benzinkutas
2015.10.09

Azért el kell ismerni, hogy a nagy nyári meleg után durva menetelésbe kezdtünk, időm nincs postolni az új killeket.

Alig néhány nap telt el, hogy Karesz fénye kialudt, Xhul'Horac is eldobta tokenjeit HC-ban (persze Conquerort nem, az nem divat). Ezek mennek + a bárányfelhők Azeroth-tól távol a messzi Draenoron, ahol már alig várjuk az újabb elénk állított akadályokat! :P


Chleo
Karcsi over
2015.10.02

Mivel mostanában sokat mozogtunk HC-ban, így fordítottunk néhány nap figyelmet Kareszra is normalon.

A sok próba és gyakorlás meghozta gyümölcsét, így szép lassan megérett egy killre is. Gratta a csapatnak, jobban megy mint Ishkar! :P Hellfire normal cleared


Chleo
September
Legyen neved Szokretár
2015.09.26

Újabb HC tokenekkel gazdagodtunk + töretlen haladunk Karcsi felé, hiszen immár a 9. gonoszt is elhaláloztattuk Hellfire Citadelben.

Mivel ma őszinte napom van, így beismerem, hogy ez sem ment elsőre, tulajdonképpen igazából 10.-re sem, de az akarat, a kitartás és a Pufin lekvár meghozta a várt sikert!


Chleo
Zakuun a baltásmonszta
2015.09.09

Update a javából! Makedon jóvoltából kaptunk egy fényképes bizonyítékot az elhalálozásról, így pótlólag ajánlom figyelmetekbe:

Hihhetetlen, óriási újdonság!

Ilyen még talán sosem volt, ez lesz az első olyan killshot, amit killshot nélkül postolunk, merthogy az elveszett az éterben.

Nagyjából úgy kell elképzelni, hogy van egyszer Zakuun, aki fekszik a földön holtan és van a klán (saccperkb 25 ember), akik állnak előtte. Namármost szinte biztos, hogy van alattunk egy healerkör, a palákon szárnyak és a csapat felén egy diszkós papbuborék is feltűnik valahol. Valaki épp oldalra néz és egy lock pet duzzog a háttérben a fal felé fordulva, ugyanis gazdája elzavarta a fényképről.

Ezúton is gratulálok mindenkinek, hamarosan jelentkezünk egy újabb killshottal! :)


Chleo
7 - like Evil
2015.09.05

Szokás szerint több hetes késéssel, de update érkezett!

Gorefiend, kivel oly sok bajunk volt normálon, megérett a HC gyilokra és eltávozott az örök zombimezőkre végre, így szabad utunk nyílt a Upper Citadelbe is.

Aztán jött Iskar, aki a mellett, hogy setét úr, még egy tetű is, de nem tartogatott annyi meglepetést mint vártuk. Szépen, sunyi csöndben elhalálozott!


Chleo
August
Hellfire Citadel HC 5
2015.08.05

Hírek érkeztek a hadak útjáról:

Öreg Iron Reaver barátunk végül csak eldobta magát, mondjuk újfent nem elsőre, de ki emlékszik rá...

Aztán másnap odavágtunk rendesen, zörögtek a kardok, csattogtak a varázslatok és folyt a véééér! Szerencsére többnyire nem a mi vérünk, így boldog 5/13-al zártuk a hetet.

Szóval gusztustalan volt, viszont legalább conqueror token esett, kettő! :D


Chleo
July
Hellfire Citadel - Assault HC satöbbi
2015.07.29

Aztán úgy döntöttünk, hogy a sok normalozás után belevágunk a HC contentbe is.

Egy gyors Hellfire Assault után, a robot azért elsőre nem ment (mondjuk 4.-re se :D), de rendesen elindultunk, éreztem az erőt a csapatban...

Szóval volt egy Assault HC:

Aztán volt még itt néhány normal kill az elmúlt pár hétből, amivel adós voltam, így pótolok. A teljesség igénye nélkül: (merthogy Dru bátyám nem küldte át a Void killshotot)


Chleo
June
Hellfire Citadel - 1st Day
2015.06.26

Első HFC raidnapunkat amolyan ismerkedős, bemelegedős (nem úúúúgy, hanem úúúúgy!) napnak szántuk.

A sok taktika mesélés, megbeszélés és nagy meglepődések után azért nem üres zsákkal térünk haza, noha a normal content túl nagy kihívásokat nem tartogatott eddig. A felkészülés kezdetét vette, a héten folytatjuk normal vezeklésünket, aztán legyen bármi is, párhuzamosan belecsapunk a lecsóba is!

A tegnapi nap termése alább látható:


Chleo
Blackrock Foundry HC over
2015.06.17

Remek időzítéssel, mindössze 2 héttel a 6.2 megjelenése előtt sikeresen kipucoltuk BRF HC-t. Hosszú, küzdelmes harcok árán Blackhand is megadta magát.

Minden klántársamnak köszönöm a kitartást és az energiát, amit ebbe a content-be raktatok. Remélem Hellfire Citadellben is ilyen szép élményekkel és remek eredménnyel végzünk!

Mivel a kill után rengeteg időnk maradt, átugrottunk Highmaulba is, egy kis nosztalgiára. Bár nem volt nagy kihívás, de Kargath-ot Mythicben azért kivágtuk. :P


Chleo
May
Foundry HC 9
2015.05.04

Óriási szenzáció! The Blast Furnace elnevézésű event heroic módjában gyengének bizonyult kis csapatunkhoz mérten így megérdemelten győzedelmeskedtünk a gonosz felett!

Kellett energia a történetbe, de a kitartás és az akarat végül győzelemre vezette azokat akik megéremlik! :).

A nagy sikermámorban, röptében agyonvágtuk a három nyűgös kurvát is a kikötőben, így már csak Blackhand vár megérdemelt bűntetésére. Foundry HC 9/10!


Chleo
April
Foundry Cleared
2015.04.11

Óriási örömmel jelenthetem, hogy büszke csapatunk normalban végzett Blackhanddel, így a jelenlegi contentet befejeztük...na azért nem teljesen. HC-ban töretlen zúzunk előre, főként most, hogy nem az öregfiúra kell az időt "pazarolni".

Sok-sok wipe és szenvedés árán legyőztük a jelenlegi content legnehezebb bossát, amihez nagyon gratulálok az egész csapatnak.

A csütörtöki raidnap, talán a korábbi Blackhand kill okán(?), brilliánsra sikerült, az összes farm HC boss-t levertük egyben és megkoronáztuk egy 7. FBK-val. Kromog HC down!


Chleo
March
Foundry HC ajde haladunk
2015.03.27

Ismét elcsúsztam a postolással, ez már csak ilyen, legalább nem lesz annyi új cikk… Az elmúlt hetekben 3 új HC boss-t sikerült lecsapni, így büszke csapatunk töretlen halad a progressel! :)

Első kézből Ogrebögrét vágtuk agyon, hozzátenném, hogy ez a boss sose lesz farm státuszban még normálban sem :)

Aztán jött a "Farkasos Kurva", ahogy magunk közt találón becézzük őtet

Végül aztán mindenki kedvenc kalauzát is elba*ta a vonat, így nagy volt az öröm.


Chleo
Frissítés a múlt hétről
2015.03.07

Post elmaradásban vagyok a múlt hétről, így jön egy kis pótlás. Volt itt normal és hc kill is, szóval nem volt eredménytelen hetünk, folytatás hamarosan…

Nagy ellenfelünk The Blast Furnace végre elfeküdt normalban. Szerintem, ha elolvassuk a taktikát pár wipe-tól megkíméltük volna magunkat! :)

HC-ban pedig a Beastlordot küldük le, ahol ismét felkerültek páran az akikre büszkék vagyunk és akikre nem falunkra! :P


Chleo
February
Foundry HC Round 1
2015.02.24

Felszívtuk a taknyot és belecsaptunk HC-ba végre. Öreg Gruul apó lett első áldozatunk, aki a kezdeti humoros megmozdulásai után végül csak megadta magát.

Aztán az osztrák zeneszerő pároshoz látogattunk el. Az első ijedtség után aztán volt örömóda.


Chleo
Iron Maidens bukake party
2015.02.17

A Rockcsajokat is megerőszakoltuk (persze nem mindenki, csak akinek volt gusztusa :P). A sex minden fajtáját kipróbáltuk rajtuk (ki-ki perverziója szerint), aztán elmúlt ez is, mint a vasárnap délután.


Chleo
Thogar a vasutas
2015.02.16

A vasutas fiú is megdőlt a minap, vegyünk tőle fájó búcsút a MÁV szignál eldúdolásával!


Chleo
Blackrock Foundry a kezdés
2015.02.09

Az akadozó indulás után tegnap végül odacsaptunk, így a két raidnap gyümölcse 5 normal kill lett. A folytatás kedden várható! :)

Gruul bácsi könnyen adta a testét elsőnek:

Aztán jött a két német zeneszerző: Hansi és Franczi

A tüzes luvnya, bár kitartó volt, végül megdőlt. :P

Kromog barátunk régi szép emlékeket idézett fel bennünk halála előtt.

Végül a csütörtöki nap sztárja Ogrebögre, a nagy ellenfél is pofára esett.


Chleo
January
Highmaul HC cleared
2015.01.26

Mr. Craw ismét büszkén feszenghet a Szent Orália magazin címlapján, ugyanis tegnap sikeresen legyűztünk minden boss-t Highmaul HC-ban. Az időpont nem is lehetett ennél jobb, még egy kis Mythic-elés belefér az új content előtt. :)

Nagy gratula az egész csapatnak! Így kell ezt csinálni! :)


Chleo
Duplázás HC-ban
2015.01.12

Újfent büszke lehet magára a kompánia, Mr. Craw legnagyobb örömére 2 killel érkeztünk haza tegnap este. A szent inkvizíció újra kitett magáért!

Első kézből Ko’ragh-t döntöttük hanyatt, jót tett már a kis huncutnak a fekvés.

Második kanyarban pedig Brackenspore nem szívja többé a sós levegőt, immáron a halakkal alszik, ahogy talján testvéreink mondják.


Chleo
hentes mészárlás
2015.01.07

Mondtam, hogy lesz post! :) A henteslegény HC-ban is megadta magát. Koksz és Dünamit is látszólag örültek a sikernek, Mr. Craw pedig elégedetten bólogatott a háttérben a tini Dranei lányok gyűrűjéből. Ha a főnök elégedett akkor nagy baj nem lehet.

Ja amúgy a Boss eltűnt mire beálltunk, de képzeljétek oda, amúgy is ronda látvány egy döglött Ogre.


Chleo
Tectus HC
2015.01.05

Tegnap Tectussal kerültünk szóváltásba ismét, ennek eredményeként elhalálozott. A kiválló 2. Twin Ogron killünket ezzel koronáztuk meg. A héten még lesz itt post! :)


Chleo
Twin Ogron HC
2015.01.03

Kicsit széjjel csúsztunk az ünnepek miatt, de volt itt még gyilok az előző resetben, még anno az ó évben. :)

Mivel sikerült kipucolni normal Highmault, így végre a HC-ra koncentrálhat kis csapatunk. Kargath után első áldozatunk Twin Ogron lett, a homokos ikerpár. Viva In Aeternum! Viva Mr. Craw!


Chleo