WoW Guild Rankings
A közösségi oldalak világa
2018.12.28

Mivel haladunk a korral és ez a hivatalos oldal elavult lett a hosszú évek alatt, így váltottunk. Mostantól leginkább FB-on és Discordon követhetitek klánunk dolgait. A kapcsolat alatt megtaláljátok vezetőink elérhetőségét is, így akár ingame is fel tudjátok venni velünk a kapcsolatot.


Chleo
Nighthold - The Begining
2017.02.08

Nighthold hamar eljött és míg vártunk, azért Nythendrát megfektettük Mythicben is. Fotó nincs róla, mert elromlott a fényképezőgép, a selfie-bot kicsúszott a kötényem zsebéből amikor futottam és beleesett a hányásba..., na mind1. Igaz ez itt is, azért, mert nincs megörökítve még volt ilyen. :)

Aztán tényleg jött Nighthold és mivel ilyen rohadt lassan kerülnek fel a postok, így a normalok killshotjaival (vettem új fényképezőgépet) nem bíbelődtem egy Gul'dan kill, vagyis haverkodás Illidannal bizonyítja az esetet.

Aztán belecsaptunk a skorpió karmaiba, majd epikus harcot vívtunk a kromatikus anomáliával (jelentsen ez bármit is), ezután pedig elkezdtünk kényszeresen tortát fogyasztani.A végére kissé meghíztunk, így az energia erre a hétre elfogyott, de hamarosan (kb. egy hónap múltán), jövök a folytatással is.


Chleo
Trial of Valor HC
2016.12.29

Alíg egy hónap telt el az utolsó post óta és újfent órási eseményekről számolhatok be! :)

Már Nighthold lázban ég mindenki, alig várjuk az új kihívásokat. Az elmúlt időszakban Odyn és Guarm dőlt el HC-n, még a nerf előtt, így ez mindenképpen órási teljesítmény a klán részéről. Valamint normal Helya-t is elsüllyesztettük, csak a miheztartás végett.

Szóval jó kis hónap volt ez, a folytatás pedig mámoros lesz :D

Mivel kill videóinket slackelési okokból nem tudjuk prezentálni :D, így Twitch csatornánk seítségével követhettek minket nyomon továbbra is.

pedrobaa - Twitch
Chleo
Xavius és a bátorság viadala
2016.11.28

Ismét összefoglaló posttal jelentkezünk, az elmúlt hetek eseményeiből...

ToV indulása újabb változásokat hozott, pl.: rájöttünk, hogy nem Xavius a leggonoszabb, ennek bizonyítékául kiűztük heroikus álaminkból is. Odyn és Guarm sem hátráltattak minket sokáig normalon és bár HC nehézségen még állja a sarat, hamarosan tovább fog ereszteni bennünket, hogy teljesítsük a küldetésünket!

Mivel kill videóinket slackelési okokból nem tudjuk prezentálni :D, így Twitch csatornánk seítségével követhettek minket nyomon.

pedrobaa - Twitch
Chleo
Emerald Nightmare HC - Second Round
2016.11.05

Nem mi lennénk, ha minden kill után postolnánk egyet, főleg, hogy gyakorlatilag csak úgy faljuk a HC bossokat, ami jó!

Alíg néhány nap van hátra Trial of Valor indulásáig és már csak Xavius tartja a frontot HC nehézségen Emerald Nightmare-ben. Ha rajtunk múlik, már nem sokáig! :D

Kill videó most nincs, de az öröm ettől nem kisebb!


Chleo
További hírek >>