WoW Guild Rankings

Raidek

A klán hetente több alkalommal szervez csapatos programot. Ezek napjai: Kedd-Csütörtök-Vasárnap Az összejövetelek 20.00-tól 23.00-ig tartanak. A fennmaradó időben családos tagjaink elhagyott szeretteik lelkét ápolgatják. :)

A programok a Calendar-ban kerülnek kiírásra, ott lehet rájuk jelentkezni is. A részvétel nem kötelező, de ha jelentkezel elvárjuk, hogy megjelenj.

A kötelező addonoknak fent kell lenniük minden esetben. Új tagok esetén előfordulhat, hogy valami hiányzik, de nem szeretnénk könyörögni külön-külön mindenkinek. Egyszer szólunk, másodszorra morcik leszünk. Harmadszorra... harmadszorra szakavatott és mesterségbeli tudásuk csúcsán álló segítőink tesznek családi látogatást a renitenskedőknél, Mr. Craw jóvoltából: Koksz és Dünamit, a Klán két humánerőforrás-managere és hivatalos problémamegoldója nyújt felvilágosítást az addonok megfelelő használatáról...

Kérünk mindenkit, hogy az adott raidre felkészülten, a megfelelő felszereléssel és lelkesedéssel érkezzen! Nem prózunk, de azért az amatőr szintet kerülnénk.

Linkek a raideken használt kötelező addonokhoz:

Hasznos honlapok: